Gå til hoved-indhold

Arrangementer og begivenheder

Her kan du følge med i, hvad der foregår i Rødekro Fiskepark. Læs om vores fiskekonkurrencer og medlemskabs-muligheder, eller udforsk vores brochure og sæsonbestemte nyhedsbreve.

Fiskekonkurrencer

Vi arrangerer fiskekonkurrencer to gange årligt; en forårskonkurrence og en efterårskonkurrence. Vi inviterer dig gerne til at deltage i vores konkurrencer, og håber, at alle deltagere får nogle spændende dage sammen med andre lystfiskere.

Forårskonkurrence:
Hvornår: 12.-14. april 2019.
Se invitation til forårskonkurrencen.
Se tidligere resultater.

Efterårskonkurrence:
Hvornår: 11.-13. oktober 2019.
Se tidligere resultater.
 

Konkurrence Regler

  • En god og rolig atmosfære forventes blandt alle deltagere ved søen.
  • Vinderen findes ved den største fangst målt efter vægt.
  • Den fangede fisk skal være fanget korrekt foran gælderne. Hvis dette ikke er tilfældet, er fisken ikke en del af konkurrencen.
  • Hvis der er en fisk på krogen ved slutesignalet, vil denne fangst være gyldig i konkurrencen.

Se de generelle regler for fiskeri.

Klub 50+ Medlemskab

Klub 50+

Klub 50+ er en fiskeklub for danske voksne i alderen 50 eller derover. For at blive medlem skal man leve op til kriterierne for medlemskab af klubben. Klubmedlemmerne samles regelmæssigt for at dele deres lystfiskeri og nyde en kop kaffe i godt selskab ved søen. Formand: Peter Honnes, tlf. 40 41 66 97.
 

Information til klubmedlemmer

Generalforsamling: 
Mandag den 4. marts 2019. Der er fremmøde kl. 18:00 på addresse: Østermarkvej 7, 6230 Rødekro. Ønskes deltagelse ved efterfølgende fællesspisning, er tilmelding nødvendig. Send venligst en besked til Anette Lassen på tlf.: 20 13 36 96 eller via e-mail: fiskepark@mail.dk. Eventuelle forslag til generalforsamlingen bedes sendes til Formand Peter Honnens senest onsdag d. 27. februar 2019.

Mødereferater:

Online Brochure

Brochurer findes i vores reception og café samt online.

  • Brochure 2019 (tilgængelig snart)

Sæsonbestemte Nyhedsbreve

Vi udgiver et sæsonbestemt nyhedsbrev fire gange om året. Læs om aktiviteter i løbet af forår, sommer, efterår og vinter.

Du kan abonnere på en engelsk, tysk eller dansk version af vores nyhedsbrev. Se privatlivspolitik.