Gå til hoved-indhold

Vores Historie

Rødekro Fiskepark blev grundlagt i 1986 af ejerne Kurt Lassen og Anette Lassen. Parken ligger i det sydlige Danmark, og er for dem, der ønsker at udforske 'put and take' fiskeri, den rolige danske natur og camping-atmosfære. Det store område er gradvist blevet udviklet og forbedret gennem årene. Se udviklingsprocessen nedenfor.

Søer og Natur

I 1986 begyndte det hele med kun én sø. I dag indeholder parken 6 ferskvands søer, hvor 4 bruges til 'put and take' fiskeri. Alle søer ligger i hyggelige omgivelser i naturen, og er hjem for flere forskellige fiskearter. Parken er omgivet af mindre skovområder. Læs mere.

Værelser og Campingplads

I 1993 blev en genopbygning af en gammel bygning indledt. Denne har 6 fælles værelser med fælles køkken, brusebad og stue. Campingpladsen ligger i nærheden, og består af 80 pladser med strømforsyning til 72 pladser. Læs mere.

Faciliteter og Udlejningstjeneste

I 1999 blev der bygget en stor anlægsbygning. Denne ligger i nærheden af alle overnatningsmuligheder. Besøgende har adgang til køkken, brusebad og vaskefaciliteter. Der er mulighed for at leje sengelinned i parken. Læs mere.

 

Reception og Café

I 2000 blev der bygget et hus til både reception og café. Dette er stedet, hvor vores gæster kan tjekke ind og ud, købe deres lystfiskeri-billetter, tage en kop kaffe og få mad og snacks. Læs mere.

Hus og Hytter

I 2000 blev der bygget 5 hytter. En hytte tillader 5 gæster opdelt i et soveværelse med dobbeltseng og et soveværelse til tre personer. En anden mulighed er et hus på 150 kvadratmeter med plads til 8 gæster. Bruser og køkkenfaciliteter er tilgængelige i huset såvel som i hytterne. Læs mere.

 

Fiskegrej og Udstyr

I 2001 blev der bygget en butik til fiskegrej. Besøgende er velkomne til at tage et kig på vores sortiment af fiskestænger, agn og udstyr. Fiskestænger kan også lejes i parken, og det er muligt at opbevare fangster i en fryser. Læs mere.

 

Folkene bag

Rejsen fra rødder til blade har været en oplevelse for familien i Rødekro Fiskepark.
Rul ned for at se medarbejderprofiler.

Kurt Lassen

Ejer og grundlægger Kurt Lassen, født i 1962, er meget dedikeret til sit arbejde. Uanset vejr og tid på dagen arbejder han på forskellige projekter for at bevare parkområdet. Fra tid til anden tager han tid til at lære sine kunder at kende - måske over en fælles grill ved lukketid.

 

Anette Lassen

Medejer og grundlægger Anette Lassen, født i 1966, sørger effektivt for, at rengøring af de forskellige rum i boligområderne er godt udført. Hun sørger venligst for, at de besøgende nyder deres ophold, og hjælper gerne, hvis der er brug for noget. Hun nyder en kop kaffe og en snak.

 

Personale

Rødekro Fiskepark er meget taknemmelig for de folk, der giver en hånd med til det hårde arbejde, som det kræver at opretholde det 60 hektar store område. Hjælp fra både medarbejdere og frivillige giver et stort bidrag til, at mange besøgende kan nyde området.

 

Rekruttering

Vi søger ikke aktivt flere medarbejdere. Du er dog meget velkommen til at sende os din uopfordrede ansøgning.