FISKEPARKEN OG FAMILIEN BAG.

OMRÅDET OG SØERNE.

Rødekro Fiskepark ligger i et 60 hektar stort naturområde med 6 søer:  Sø 1, 2, og 3 benyttes til daglig ‘put and take’ fiskeri. Sø 4 udlejes til firmaer, foreninger og grupper. Sø 5 er en privat natursø, perfekt til en gåtur.  Sø 6 er vores børne-sø, hvor også de mindste kan få en god oplevelse med fiskeri.

Søerne har en dybde på op til 14 meter. Der findes forskellige fiskearter i søerne: Regnbueørred, bækørred, sandart, gedde og ål m.fl.

I Fiskeparken finder du   reception/grillbar, fiskegrejsbutik, rense-område til fangster, facilitetsbygning, hytte og værelsesudlejning, en dejlig campingplads og legeplads til de mindste. 

Rødekro Fiskepark er omgivet af skovarealer, og gode veje der forbinder området.

SØ 1 – Fiskeparkens største og dybeste sø (8 – 14 meter dyb)
SØ 2 – Fiskeparkens mest kringlede sø (5 – 8 meter dyb)
SØ 3 – Fiskeparkens måske mest hyggelige sø (10 meter dyb)
SØ 4 – Fiskeparkens udlejnings-sø (8 meter dyb)
SØ 5 – Fiskeparkens store private natursø (6 – 9 meter dyb)                SØ 6 – Fiskeparkens lille børnesø (4  meter dyb)

KIOSKEN.

0/5

Kiosken i Rødekro Fiskepark fungerer som parkens samlingspunkt. Her kan man købe eller forny sine fiskekort, og få sig en sludder med andre lystfiskere. Du kan altid spørge Anette eller Ronni om hvad fiskene bidder på i dag.

I kiosken kan du købe kaffe, en kold fadøl, sodavand, is og bestille grillmad.  Vi tager imod kontanter, kort og MobilePay. 

Ved siden af kiosken ligger vores fiskegrejs-butik med et stort udvalg af fiskestænger, blik, PowerBait, orm og maddiger m.m. 

åbningstider.

Fiskeri alle dage, hele døgnet, hele året. Fiskekort købes også via selvbetjening, når kiosken er lukket.

Cafe/Grillbar og Reception/Grejbutik  Sommersæson (april – oktober)                                    kl. 09.00-20.00                                                                    Middagspause  fra  kl. 13.00 til 16.00                    mad kan bestilles indtil kl. 19.00                 Søndage lukker kiosken kl. 14.00                                     Mandag, tirsdag og onsdag ingen madlavning.                    

Kiosken kan være lukket i stille perioder.

GREJBUTIKKEN.

Gå aldrig ned på udstyr

Vi varefører alle Tasty’s produkter.

TILBUD 45 kr. pr. stk.

I Grejbutikken finder du et bredt udvalg af diverse fiskeudstyr. 

Grejbutikken ligger i forbindelse med kiosken, så hvis du ønsker at se udvalget eller har brug for et råd eller to, så henvend dig i kiosken.    Vi hjælper med stort set alt, og vi spoler gerne ny snøre på dit hjul. 

NYHED….. lige fået opbevaringskasser til TASTY blink, en praktisk let boks, også til kroge.  

Du kan også købe gavekort hos os: Det kan benyttes både til fiskeri, et ophold, eller fiskegrej.

Vi tager imod kontanter, kort og MobilePay.

VORES SØER.

Søerne er alle gamle grusgrave, og er derfor ret dybe. Dette giver fiskene mulighed for at trives i alt slags vejr, og mange muligheder for at afprøve forskellige fisketeknikker.

Alle søerne er har god vegetation og klart vand.

Fiskearter.​.

Se de forskellige fisk, du kan fange i søerne. Der findes mange forskellige fiskarter i parkens seks søer.

SØ 1.

Er den største, af vores 3 søer til daglig fiskeri. Det er den første sø man ankommer til i parken. Her er mange gode fiskepladser med handicapvenlig adgang. Skiftende vanddybter fra 4-14 meter.

Her afholdes vores forårs og efterårskonkurrencer.

SØ 2.

Er smuk sø beliggende midt i parken. Her er masser af hyggekroge og skiftende vanddybter fra 4-8 meter.

Udover ørreder, har denne sø en god bestand af store gedder og karper og ål.

SØ 3.

En lille og hyggelig sø, der ligger lidt for sig selv. Søen har en dybte fra 4-10 meter.

SØ 4 - LEJ EN SØ.

Sø 4 er perfekt til dit næste firma-, eller familie-arrangement. I kan leje søen så I har den helt for jer sig selv. 

Ved søen er der et opholdsrum til ca. 60 personer. 

Læs mere under fanen priser.

Værelser og Campingplads

6 værelser

I 1993 blev vætelsesbygningen renoveret med 6 værelser, fælleskøkken, toilet, brusebad og stue.
Campingpladsen ligger lige bag, og består af 80 pladser med strømforsyning til 72 pladser.
I 1999 blev der bygget en stor toiletbygning, hvor gæster har adgang til køkken, brusebad og vaskefaciliteter.

Reception og grillbar

uden mad og drikke...

I 2000 blev der bygget et hus til både reception og café. Dette er stedet, hvor vores gæster kan tjekke ind og ud, købe deres lystfiskeri-billetter, tage en kop kaffe og få mad, drikke og snacks.

Hus og Hytter

5 hytter og et hus til 8 overnattende

I 2000 blev der bygget 5 hytter. En hytte tillader 5 gæster opdelt i et soveværelse med dobbeltseng og et soveværelse til tre personer. En anden mulighed er et hus på 150 kvadratmeter med plads til 8 gæster. Egne bruser og køkkenfaciliteter er tilgængelige i huset såvel som i hytterne.

Fiskegrej og Udstyr

køb eller lej

I 2001 blev der bygget en butik til fiskegrej. Besøgende er velkomne til at tage et kig på vores sortiment af fiskestænger, agn og udstyr. Fiskestænger kan også lejes i parken, og det er muligt at opbevare fangster i en fryser. 

HISTORIEN KORT.

Rødekro Fiskepark blev grundlagt i 1986 af ejerne Kurt og Anette Lassen og har været åbent døgnet rundt, hele året, lige siden.                                  

   Det hele startede med én enkelt sø, men omfatter i dag hele seks søer.     

Parkområdet og naturen er plantet, for at skabe en ægte ro og hyggelig atmosfære. Parken er tiltænkt alle, der ønsker at udforske ‘put and take’ fiskeri, den rolige danske natur og camping-atmosfære.

 

FAMILIEN BAG

Daglig drift i fiskeparken varetages af Kurt og Anette Lassen, med hjælp fra ansatte. Når deres tre piger er på besøg, hjælper de også gerne til.

Kurt tager sig af udenoms arealerne, sørger for at der er masser af fisk at fange, samt sikrer ro og orden omkring søerne. Uanset vejr og tid på dagen arbejder han for at bevare det naturskønne parkområdet.

Anette sørger for at faciliteterne er rene og pæne til alle gæster, sørger for at kiosken altid er klar til service. Nyhedsopslag og IT.

I fælleskab sørger de for at der altid er en god og hjertelig stemning og vi vil gøre alt for at dit besøg bliver så rart som overhovedet muligt!

Anette Lassen

Medejer og grundlægger

Kurt Lassen

MedEjer og grundlægger

Vi glæder os til at se jer!

Sprog