HomePrivatlivspolitik

Privatlivspolitik

Samtykke til behandling af personoplysninger

I forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve har vi brug for dit samtykke til, at vi må behandle dine personoplysninger i overensstemmelse med Databeskyttelsesforordningen.

Kategorier af personoplysninger der behandles om dig

Vi behandler almindelige personoplysninger i form af navn og e-mail. Derudover indsamles løbende følgende oplysninger: Hvornår du har tilmeldt dig nyhedsbrevet, hvor mange gange du har åbnet det enkelte nyhedsbrev, hvornår du har åbnet nyhedsbrevet, hvilke links du har klikket på, geolokation når du åbner nyhedsbrevet og hvilken enhed du bruger, når du læser nyhedsbrevet.

Formål og Behandlingsaktiviteter

Vi bruger personoplysningerne, såsom navn og e-mailadresse i forbindelse med udsendelse af nyhedsbrevet. De statistiske data, som fx hvad du har klikket på, bruger vi til løbende at lave forbedringer af vores nyhedsbrev. Fx i form af emnevalg både overordnet og i forhold til specifikt indhold, udsendelsestidspunkt, optimeringsbehov til forskellige enheder, etc.

Adgang til dine personoplysninger

Relevante medarbejdere fra Rødekro Fiskepark ApS, der afsender nyhedsbrevet, har adgang til de personoplysninger, som vi behandler.

Overførsel til Tredjeland

Idet vores leverandør af nyhedsbrevsservice, Campaign Monitor, er hjemhørende i Australien overfører vi dine personoplysninger til modtagere uden for EU/EØS. For disse overførsler gør EU’s Standard Contractual Clauses sig gældende, hvilket betyder at dine personoplysninger opbevares sikkert og i overensstemmelse med gældende regler.

Afmeldelse og opbevaringstid

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet via afmeldingslinket, der findes i bunden af alle nyhedsbreve. Når du afmelder dig, vil du ikke modtage flere nyhedsbreve fra os. Vi opbevarer dine personoplysninger i op til 6 måneder efter afmelding. Når du ved afmelding tilbagetrækker dit samtykke får det først virkning fra dette tidspunkt og påvirker ikke lovligheden af vores behandling op til dette tidspunkt.

Dataansvarlig

Rødekro Fiskepark ApS, CVR nr. 27235719, er Dataansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger.

Reglerne for nyhedsbrevet blev senest opdateret 8. november 2018.

  • max
  • marts 13, 2021
Sprog