HomeNyheder𝙀𝙣 𝙨𝙪𝙥𝙚𝙧 𝙛𝙞𝙨𝙠𝙚 𝙙𝙖𝙜 𝙢𝙚𝙙 𝙧𝙞𝙜𝙩𝙞𝙜 𝙫𝙞𝙡𝙙𝙚 𝙛𝙞𝙨𝙠.

𝙀𝙣 𝙨𝙪𝙥𝙚𝙧 𝙛𝙞𝙨𝙠𝙚 𝙙𝙖𝙜 𝙢𝙚𝙙 𝙧𝙞𝙜𝙩𝙞𝙜 𝙫𝙞𝙡𝙙𝙚 𝙛𝙞𝙨𝙠.

Idag var jeg taget til pulje fiskeri I Rødekro Fiskepark ApS sammen med Thomas fra Fishnote og min ven Brian Heinsvig. Jeg er imponeret over hvor vilde de fisk fighter i Rødekro. Vil snart påstå det er nogen ad Danmarks bedst fightende fisk og hvis de ikke er så er de meget tæt på. Der var bare ryk i dem og det kostede 2 stangspidser så jeg rundt omkring. For mit vedkommende fik jeg 3 fisk på tasty idag i orange/sort. Fiskede også en del med Es spoonet fra Fish-Innovations og nogen Ilex spoon. Desværre fik jeg ikke fiskene kroget selvom jeg havde ufattelig mange kontakter og folk stod lige ved siden af mig og krogede fint. Super sjov dag og tak til Kurt og Anette fra Rødekro Fiskepark ApS – Dansk for en hyggelig dag.

Sprog