HomeHome Slider – English

Home Slider – English

Velkommen til

EN Rødekro Fiskepark

Året rundt nyder vi en social, kulturel og rekreativ atmosfære med internationale såvel som danske besøgende. Vi gør vores bedste for at gøre dit ophold til en behagelig oplevelse.

MASSER AF TID TIL FISKERI, NATUR OG CAMPING.

- Kurt Larssen
(Ejer og grundlægger)

introduktion.

EN REKREATIV FERIEPARK I DET SYDLIGE DANMARK

Slap af i smukke omgivelser på bredden af dybe søer beliggende i gamle grusgrave. Vandet er af absolut højeste kvalitet og omgivelserne prioriteres og holdes så du kan få den bedst mulige fiskeoplevelse. Søerne bliver jævnligt tilført nye friske ørreder af højeste kvalitet.

Rejsen fra rødder til blade har været en oplevelse for familien i Rødekro Fiskepark.

MEDEJER OG GRUNDLÆGGER.

Begivenheder.

Fiskeriet er åbnet hele året hele døgnet rundt.

Vi tilbyder ideer til aktiviteter i vores feriepark for alle; hvad enten du ønsker at fiske i et af de seks put and take søer eller slappe af på campingpladsen. Ingen fangstbegrænsning ved køb af fiskekort

There is no Event Post Found. You need to choose the event category to show or create at least 1 event post first.

RØDEKRO FISKEPARK

Beliggende i region Sydjylland.

Hos Rødekro Fiskepark gør vi en dyd i at skynde os langsomt. Her er der højt til loftet, tid til det hele og plads til alle. Om du kommer for fiskeriet, naturen, campinglivet eller noget helt fjerde, så strækker vi os langt for at du kan få det absolut bedste ophold hos os.

Campingplads

Campingpladsen ligger mellem søer og andre overnatningsmuligheder og faciliteter. Campingpladsen involverer: 80 pladser

Hytter

Hytterne ligger side om side i rolige omgivelser med ca. 200 meter til søen. 5 hytter på 25 kvadratmeter, der hver rummer 5 personer

Lystfiskeri

5 søer og 3 af søerne er beregnet til 'put and take' fiskeri, og 1 af søerne udlejes til større grupper mens den sidste så er fredet.

Vandre

Vi byder velkommen til alle, der ønsker at udforske området. Hvis du ikke har lyst til at fiske, er du meget velkommen til at gå en tur rundt i parken.

AKTIVITETS KALENDER 2021.

På grund af Corona er der ikke planlagt nogen aktiviteter, men så snart det er mulig vil der blive orienteret her. Generalforsamlingen er også udsat indtil videre.

Vi glæder os til at se jer!

  • max
  • marts 21, 2021
Sprog